• Týždeň otvorenej výučby
          • Týždeň otvorenej výučby

          • Milí ôsmaci a deviataci základných škôl, záujemcovia o štúdium  

             

            Bilingválne & IT gymnázium FUTURUM Trenčín si vás, žiakov základných škôl, vašich rodičov, kamarátov a známych dovoľuje pozvať na:

             

            „Týždeň otvorenej výučby“,

            ktorý sa bude konať od 07. 11.  – 11. 11. 2022.

             

            V rámci Týždňa otvorenej výučby budete mať  možnosť navštíviť  vyučovacie hodiny a to každý deň podľa priloženého rozpisu hodín. Žiaci si tiež budú môcť urobiť „prijímačky nanečisto“ v piatok 11. 11. z anglického jazyka na bilingválny odbor a z matematiky a slovenského jazyka a literatúry na IT odbor. A nielen to! Pre žiakov zameraných na prírodné vedy otvárame dvere našich laboratórií a to chemického a biologického. Záujemcom bude taktiež predstavená metodológia výučby daných predmetov na našej škole.

            V rámci TOV vám predstavíme aj štvorročný študijný odbor určený pre deviatakov -  IT gymnázium. IT odbor na našej škole vám v týždni otvorenej výučby predstaví workshop s ukážkami programovania, kde  vám umožníme vyskúšať si samotné programovanie. V tomto študijnom odbore študenti získajú okrem klasického všeobecného vzdelania aj zručnosti v IT odboroch a predmetoch, na ktoré sa takisto môžete prísť pozrieť – objektovo orientované programovanie, počítačové siete, atď. Po ukončení štúdia budú študenti môcť študovať na vysokej škole alebo pracovať v IT sektore. 

            Ak by sa stalo, že Vám nami ponúknutý termín nevyhovuje, neváhajte nás kontaktovať na email: coordinator.iro@sgfuturum.sk a dohodnúť si individuálnu návštevu.

             

            Kde nás nájdete? 

            Adresa:  Súkromné gymnázium FUTURUM, Školská 66, 911 05 Trenčín.  

            Registrácia návštevníkov prebieha vždy v daný deň na recepcii školy na 1. poschodí.

            Tak neváhajte, už sa na Vás tešíme!

             

            ROZVRH :

            Všetky hodiny (okrem laboratórnych prác, IT predmetov a IT workshopu) prebiehajú v učebni triedy II.B ​​​​​​​

        • Podujatia pre uchádzačov o štúdium na SG FUTURUM
          • Podujatia pre uchádzačov o štúdium na SG FUTURUM

          • Milí uchádzači o štúdium,

            aj tento školský rok na vás čakajú rôzne podujatia, ktorých sa môžete zúčastniť. Zistíte tak viaceré informácie o našej škole a učebných odboroch. Môžete sa tiež priamo zúčastniť na výučbe, alebo si vyskúšať prijímačky "nanečisto". V neposlednom rade môžete využiť prípravné kurzy na prijímacie skúšky, ktoré sú organizované priamo SG FUTURUM. 

            Nezmeškajte ani jednu z doleuvedených akcií, ktoré sme si pre vás pripravili. Stačí sledovať našu webstránku alebo sociálne siete. Tešíme sa vás! 

             

            • Akcia "Stredoškolák" (6. - 7.10.2022) - prezentácia Súkromného gymnázia FUTURUM pre záujemcov o štúdium na gymnáziu - študijné odbory - bilingvál a IT, vzdelávací proces, ukončovanie štúdia, život v škole a mimoškolská činnosť. Miesto: výstavisko EXPO Trenčín.

             

            • Týždeň otvorenej výučby - TOV (7. - 11.11.2022) - prezentácia Súkromného gymnázia FUTURUM v priestoroch školy. Záujemcovia o štúdium majú možnosť navštíviť hodiny bilingválneho štúdia a IT odboru podľa určeného rozvrhu, vidieť ako prebieha výchovno-vzdelávací proces v škole a zažiť typickú atmosféru školy. V piatok, 11. novembra 2022 môžu žiaci absolvovať prednášku o štúdiu,  diskutovať s riaditeľkou školy a so žiakmi Žiackej školskej rady. Škola na požiadanie vydá záujemcom potvrdenie o návšteve TOV.

             

            • Prijímacie skúšky "NANEČISTO" (11.11.2022) - záujemcovia o štúdium majú možnosť si vyskúšať cvičný test na prijímacie pohovory z anglického jazyka pre bilingválny odbor a zo slovenského jazyka a literatúry/matematiky pre IT odbor. Po testovaní nasleduje oprava, analýza testu a zverejnenie výsledkov.

             

            • Deň otvorených dverí - DOD (7.12.2022) - prezentácia Súkromného gymnázia FUTURUM na domácej pôde v čase mimo školského vyučovania. Záujemcovia o štúdium a ich zákonní zástupcovia si môžu pozrieť priestory gymnázia, stretnúť sa a diskutovať so zriaďovateľom/zástupcom zriaďovateľa školy, s riaditeľkou školy, s vedúcimi predmetových komisií, s výchovnou poradkyňou a so žiakmi Žiackej školskej rady. Program DOD: príhovor manažérky a riaditeľky školy, oboznámenie sa so školským vzdelávacím programom, činnosťou v jednotlivých komisiách, voľná diskusia a občerstvenie. 

             

            • Prípravné kurzy na prijímacie skúšky  z anglického jazyka (január až február 2023) - kurzy organizuje Súkromné gymnázium FUTURUM za poplatok, sú určené záujemcom o bilingválny odbor. Záujemcovia o štúdium získajú prehľad o rozsahu a tematickom obsahu prijímacích pohovorov z anglického jazyka. 

            ​​​​​​​

            • Prípravné kurzy na prijímacie skúšky zo slovenského jazyka a literatúry a z matematiky (marec 2023) - kurzy organizuje Súkromné gymnázium FUTURUM za poplatok, sú určené záujemcom o IT odbor.  Záujemcovia o štúdium získajú prehľad o rozsahu a tematickom obsahu prijímacích pohovorov zo slovenského jazyka a literatúry a z matematiky.
        • Nová webstránka školy
          • Nová webstránka školy

          • Milí žiaci a rodičia,

            Pripravili sme pre Vás novú Edupage stránku školy. Všetky potrebné informácie máte teraz na jednom mieste v hornej hlavnej lište. V pravej časti stránky nájdete rýchle odkazy napr. na náš Fbook, blog, fotogalériu a i. A nakoniec hlavná plocha stránky je venovaná najdôležitejším a aktuálnym oznamom. Prihlásenie do vašich žiackych/rodičovských kont zostáva tak ako ste boli zvyknutí vpravo hore. Dúfame, že sa Vám naša nová webstránka školy bude páčiť.